SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Medlem/träningsavgifter 2023: betala via Swish, kortköp, fakturaköp eller delbetalning :)
2023-02-20 18:05

Du vet väl om att du kan välja att dela upp din betalning i en takt som passar dig?

 

Den 28/2 ska medlemsavgifterna för 2023 betalas in. Avierna skickas ut imorgon tisdag 21/2.

Använd någon utav de fyra betalsätt Billmate erbjuder i avin som skickas ut imorgon. Se till att välja ett betalsätt som passar dig innan sista betaldatum har passerat (28/2). Det spelar ingen roll om du swishar, delbetalar eller betalar direkt - Sportadmins medlemssystem registrerar dig som aktiv medlem och du slipper betalningspåminnelser eller meddelande om aktivitetsstopp för dig eller ditt barn pga obetalda avgifter.

 

Notera även att 7 dagar efter sista betaldatum raderar systemet alla som inte betalat in sina avgifter och man kan inte längre delta på matcher, träningar eller andra Warta aktiviteter. Är det svårt att betala hela avgiften med en gång så kan man alltså välja att delbetala.

 

Undrar du över din avi? Har du felaktigt fått en avisering, fått fel avgift, eller kanske inte mottagit en avisering alls? Har du flera barn i föreningen och ska istället betala familjeavgift? Kontakta oss direkt på fuifwarta@gmail.com - vi ser till att justera så att det blir rätt.


Nyhetsarkiv
Uppstart F16-172024-04-02 18:34
E-sport på sportlovet! 2024-02-12 11:00