SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Bli medlem i IF Warta
SPELA MED OSS
Välkommen till IF Warta!

 

Båten som låg förtöjd i Sannegårdshamnen hette Warta. Det var en gammal rostig skorv men namnet var bra. Det tyckte i alla fall ett gäng unga grabbar som traskade omkring i hamnen. De var ute i viktiga ärenden, en klubb skulle bildas men de saknade ett namn. Det blev Warta och klubben bildades officiellt 1929-01-04

 

Välkommen!

INTERSPORT & IF Warta: 25%* rabatt på fotbollssortimentet
2024-02-21 01:28

Hej kära Wartaiter!

 

Vår samarbetspartner INTERSPORT har ett fint erbjudande just nu! Den 26/2–17/3 har de 25%* rabatt på fotbollssortimentet mot uppvisande av streckkoden i butik eller med

onlinekoden FOTBOLL25 på intersport.se.

 

Precis som vanligt ger de 3% tillbaka till vår förening på allt du handlar när du väl har valt vår förening på Mina Sidor!Ett enkelt sätt, när du handlar sport, att samtidigt stötta föreningen.

Erbjudandet gäller för dig som är eller blir club-medlem på INTERSPORT.

 

Bästa hälsningar,

//Styrelsen

 

*Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller t.o.m. söndag 17/3 kl. 23.59.

Eldsjälen Yvonne Hageblad - IF Warta trogen genom åren i vått och torrt
2024-02-14 11:20
Tilldelat stipendium: IF Warta är lyckosamma över de många år eldsjälen Yvonne Hageblad hjälpt driva föreningen - och är fortfarande aktiv i styrelsen.. Tack Yvonne!

IF Warta vill gärna dela nyheten att föreningens mångåriga trotjänare Yvonne Hageblad har tilldelats ett stipendium av Idrottssällskapet Lyckans Soldater. Yvonne har uppmärksammats "..för mångårigt arbete och gärning som ledare och tränare inom IF Warta". Läs Yvonnes fina och mycket uppskattade resa med klubben i hennes egna ord nedan:

Yvonne Hageblad


Började -96 när sonen var 7 år som lagledare i IF Warta fotboll


Ledare: Jag var med hela 7 manna perioden tills år 2001. Vi var 45 killar och 5 tränare/ledare. Jag skötte det administrativa runt träningar och matcher. Körde ofta bil med spelare i bilen. Anordnade mindre träningsläger och anmälde/organiserade när vi åkte på cuper.


Ungdomssektionen: Under tiden satt jag också i U-sektionen som sekreterare. Hjälpte till med träningstider mm. Gick senare med i huvudstyrelsen när vi lade ner ungdomssektionen. Samtidigt var jag fortfarande med våra P-89,

 

Ungdomsansvarig: På 11 mamma sidan var jag engagerad som ungdomsansvarig i flertalet år. Då skötte jag materialet för hela föreningen, lade matcher och fixade träningstider utomhus och inomhus. Skötte disciplinärenden med spelare och tränare.
Möten med tränare/lagledare. Såg till att de hade utbildning. Jag skötte kontakter med IOFF (idrott och föreningsförvaltningen) och Göteborgs fotbollsförbund. Varje år åkte vi på träningsläger som jag anordnade och anmälde/organiserade. Rekryterade tränare. Var fortfarande med P89-88 under tiden som ledare.

 

Administrerade och hjälpte till med uppstart av lag.

 

Anordnade uppstartsdagar med tränare/lagledare.

 

Fotbollsskola som jag administrerade och organiserade flertalet år.

 

Junioransvarig: I 5 år var jag junioransvarig och då hade vi många killar och 3 lag som mest 3 tränare och 2 lagledare. Mina arbetsuppgifter fortsatte precis som när jag var ungdomsansvarig.

 

Dessutom var jag den förlängda länken till seniorlaget när juniorspelare skulle träna med A-laget eller B-laget. När seniorlaget behövde spelare inför en match så skötte jag
kontakten med seniortränare. Ordnade med övergångar till och från vår förening. Bevakade utbildningsbidrag för spelare som slutat och som vi skulle erhålla från föreningar längre upp i seriespelet. Ordnade med provträningar.

 

Administrerade och organiserade cupresor i Sverige och utomlands. Följde med också som reseledare. Rekryterade tränare.

 

Senioransvarig/sportchef var jag också i flertalet år. Hade liknande uppgifter som när jag var Junioransvarig. Ordnade med övergångar till och från vår förening även från utlandet. Skötte alla träningstider för föreningen, lade matcher för seniorlaget. Hade samtal med spelare under säsongen och efter. Rekryterade tränare. Ordnade med provträningar.

 

Futsal: startade upp ett lag med två seniorspelare som blev tränare för seniorerna i futsal. Var administratör runt laget en period av två år.

 

Övrigt: var jag med ett i GFF utvecklingsprojekt och fick en utbildning som föreningsutvecklare. Vi arbetade för att kommunen skulle bidra till en halvtidstjänst till de föreningar som var med i projektet. Vi fick beviljat men vi fick bekosta en halvtid själv i föreningen. Då förfrågade jag Roberto Fortes da Cruz och han nappade på jobbet. Planeringsdagar som jag anordnade på Stenungsbaden flertalet år med tränare/ledare,
seniorlaget och bekostades till en del av bidrag.

 

Göteborg Cup: har jag varit med och organiserat i flertalet år och var ansvarig för försäljningen på Kviberg. Administrerat ersättning till domare under cupen. På senare år ordnar med prisutdelning och information till lagen.

 

Gothia cup: Har organiserat, fixade med försäljning och resultatservice under 5 år på sommaren på Sälöfjordsvallen.

 

Citroen cup: organiserade och var ansvarig för försäljning mm.

 

Wartadag: Har organiserat denna föreningsdag under många år. En rolig dag med mixade lag och olika aktiviteter.
Styrelsen: Kassör i styrelsen en period. Nu sekreterare.

Har varit en del av IF Wartas huvudstyrelse under många år från 2000-talet och fortfarande. Har nu som uppgift att vara sekreterare och står för strukturen och historiken i styrelsen.

 

SATSNING: All-in med Veo och utbildning av våra barn och ungdomar
2024-02-13 08:00
Bild: Veo-flottan på Wartagården! Klubben satsar vidare på den åtråvärda och helautomatiserade Veo-kameran som använder AI för att följa spelet..

Föreningen har investerat i hela 5 kameror som ska användas för att båda spela in matcher och träningar. Vi har varit bland de mest aktiva klubbar som spelat in matcher med över 100 inspelade matcher sedan år 2020 - då med Veo generation 1 kameran.

 

Med Veo använder lagen det inspelade videomaterialet vid teoretiska pass som kommer hållas under säsongen. Dessa generation 2 kameror från Veo kan även live-sända matcher!

Detta är ett fantastiskt sätt att låta våra barn och ungdomar få en verklig bild av hur lagets- och den egna insatsen på match eller träning ser ut. Genom videoanalys får varje spelare möjligheten att se sig själv i aktion och få en bättre förståelse för taktiska eller tekniska frågor laget/jaget behöver förstå och lära sig. Kort och gott kommer detta verktyg bidra med en djupare spelförståelse för såväl ledare som spelare.

Kamerorna kommer främst användas av våra äldre lag (11 år - senior). Även de minsta lagen kommer vid tillfällen under säsongen kunna nyttja kamerorna för att spela in eller eventuellt live-sända en match eller träning! Klicka in här för att se när våra herrjuniorer spelade träningsmatch :)

 

Vi ser fram emot många inspelade matcher, träningar och fina fotbollsmål.

 

Offensiva hälsningar - framåt och uppåt!

//Styrelsen

E-sport på sportlovet!
2024-02-12 11:00

Sugen på att köra lite e-sport på sportlovet?

 

Wartagården har öppet hela veckan 17.00-22.00 (onsdag kl. 12-17)  och där kan du lira både ps5 och pc. Vi ses där!

 

  • MÅNDAG 12 FERUARI KL. 17-22
  • TISDAG 13 FERUARI KL. 17-22
  • ONSDAG 14 FERUARI KL. 12-17 (OBS! DAGTID!)
  • TORSDAG 15 FERUARI KL. 17-22
  • FREDAG 16 FERUARI KL. 17-22
Medlems- och träningsavgifter 2024: betala via Swish, kortköp, fakturaköp eller delbetalning :)
2024-02-12 02:04

Nu ska medlemsavgift och träningsavgift betalas in för säsong 2024. Du vet väl om att du kan välja att dela upp din betalning i en takt som passar dig?

 

Den 28/2 ska medlemsavgifterna för 2024 vara inbetalda. Avierna mejlas ut natten mot måndag 12/2.

Använd någon utav de tre betalsätt Qvickly erbjuder i avin. Se till att välja ett betalsätt som passar dig innan sista betaldatum har passerat (28/2). Det spelar ingen roll om du swishar, delbetalar eller betalar direkt - Sportadmins medlemssystem registrerar dig som aktiv medlem och du slipper betalningspåminnelser eller meddelande om aktivitetsstopp för dig eller ditt barn pga obetalda avgifter.

 

Notera även att 7 dagar efter sista betaldatum raderar systemet alla som inte betalat in sina avgifter och man kan inte längre delta på matcher, träningar eller andra Warta aktiviteter. Är det svårt att betala hela avgiften med en gång så kan man alltså välja att delbetala.

 

Undrar du över din avi? Har du felaktigt fått en avisering, fått fel avgift, eller kanske inte mottagit en avisering alls? Har du flera barn i föreningen och ska istället betala familjeavgift? Kontakta oss direkt på fuifwarta@gmail.com - vi ser till att justera så att det blir rätt.

 

---------------------------

 

AVGIFTER SÄSONG 2024:

 

ÅLDER           MEDLEMSAVGIFT           TRÄNINGSAVGIFT           TOTALT

 

6-10 år          200:-                                 1 200:-                             1 400 kr

 

11-15 år        200:-                                 1 600:-                            1 800 kr

 

16 > år          200:-                                 2 000:-                            2 200 kr

 

Oldboys        800:-                                                                           800 kr

 

Ledare          200:-                                                                           200 kr

 

Familj           200:-/person                  maxtak 2 400:-               2 400 kr

 

//Styrelsen - IF Warta

SPELA MED OSS
Nyheter från våra lag