SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Bli medlem i IF Warta
BLI MEDLEM
Välkommen till IF Warta!

 

Båten som låg förtöjd i Sannegårdshamnen hette Warta. Det var en gammal rostig skorv men namnet var bra. Det tyckte i alla fall ett gäng unga grabbar som traskade omkring i hamnen. De var ute i viktiga ärenden, en klubb skulle bildas men de saknade ett namn. Det blev Warta och klubben bildades officiellt 1929-01-04

 

Välkommen!

Hemmamatch för herrarna!
2023-05-25 20:17

Veckans andra match! Denna gången är det Fässberg som kommer på besök, ett lag med lika många poäng som oss i tabellen. Senast lagen möttes var i september 2021 och då slutade matchen 2-2⚽️ En trea imorgon är viktigt för att hänga med i den övre delen av tabellen!

 

Kom och heja fram oss till en vinst🔥 Kaffe och kaka finns på plats i cafét redan 30 minuter innan matchen börjar🍪☕️

Svårt läge för damerna
2023-05-19 17:18

Våra damer har inlett serien med idel förluster. Efter en stor förändring i tabellsystemet fick vi stanna kvar i division 4B ihop med många lag som kommit ner från division 3. Vi har kämpat på bra i de flesta matcherna hittills men tyvärr har vi ännu inte tagit några poäng.

 

Vi har ett ungt ambitiöst lag som längtar efter sina första poäng. Kvar att möta inför sommaruppehållet är tre lag, Älvängen, Ahlafors och Zenith (B). 

Fredag 26 maj 19.00 Älvängen-Warta

Torsdag 1 juni 19.00 Warta-Ahlafors

Onsdag 7 juni 19.00 Zenith-Warta

 

På hemmamatcherna på Sälöfjordsvallens fina gräs har vi alltid kiosken öppen, så kom förbi och titta!! 

Uppdatering från herrarna!
2023-05-19 12:33

Med en vinst mot Azalea i ryggen så har vi haft en lugn vecka utan match. Istället kör vi på med träningar som vanligt måndag och onsdag men kör även ett extrapass ikväll för att göra oss redo inför två matcher nästa vecka! Gräset är fortsatt svårspelat men det börjar se lite ljusare ut även på den fronten. Fokuset under veckan har framförallt varit på stort spel, värdera rätt och tempo.

 

Nästa vecka möter vi först Kungsladugård borta på tisdag, apelsinplan 19.00! Därefter står Fässberg på andra sidan men denna gången på hemmaplan, fredag 26/5 19.00👏 En tung vecka med chans på 6 poäng helt enkelt! 

 

Vi kämpar på och hoppas på att vi ses vid nästa match!⚽️🔥

Herr
Referat: IF Warta - Önnereds IK
Seriepremiär!
2023-04-06 12:42, Herr

Nu är det äntligen dags för herrarnas seripremiär i Div 5B mot Önnereds IK! Inför matchen har vi ställt ett par frågor till tränaren Julio Mosele för att se vad han tänker kring kvällens match, försäsongen och laget.

 

Äntligen dags för seriepremiär, hur känns det?

 • Det blir en mycket spännande match för hela föreningen. Där det blir den första senior tävlingsmatch för mer än hälften av vår trupp. En satsning som föreningen gör för sina egna unga spelare.   

Premiären spelas på hemmaplan mot Önnereds IK, har du lagt någon fokus på motståndarna?

 • Jag har inte sökt för specifika information om motståndaren. Det som jag hört från andra personer är att Önnereds är seriens favoritlag till denna säsong. Mer än det vet jag inte.

Är du nöjd med hur försäsongen har sett ut? Något speciellt du vill lyfta fram från försäsongen? Vad har varit den största utmaningen under försäsongen?

 • Jag är mycket nöjd med försäsongen! Speciellt med den struktur som vi har lyckats att skapa runt vårt seniorlag i föreningen. Att skapa en träningsrutin där allt runt om fungerar; bollarna, rena kläder till spelare, planbokning… Allt skall finnas på plats när spelarna kommer till träningen. Det kräver ledare som trivs i föreningen och vill arbeta för laget. Till slut, att få ihop ca 22 spelare till varje träning, 3 gånger i veckan. Det är tecken på en stark försäsong enligt mig.
 • Största utmaningen har varit att få ihop allt detta som jag nämnde ovanför och samtidigt organiserar ett nytt lag på planen. Dvs skapa en tydlig spelorganisation som passar för alla våra spelare, på en så pass kort tid.

Vad är målet för säsongen?

 • Såklart vill alla lag vinna, och det är samma för oss. Men det primära målet för IF Warta är att etablera ett senior lag som är referensen för hela förening. Ett lag där våra unga spelare strävar efter att komma in. Där vi skapar möjlighet för våra spelare att ta sig vidare till elitfotboll genom vår egen verksamhet.   

Några sista tankar eller ord du vill förmedla ut?

 • Det sista tanken är egentligen något som jag försöker att sprida till alla lag i vår förening. Nycklarna för att kunna stödja våra spelare att utvecklas genom fotboll är att skapa en positiv miljö där spelare blir motiverade och kommer till sina träningar. Att lyckas med en hög träningsnärvaro är en stor utmaning för alla breddföreningar i dagens samhälle, från barn till seniorlag!  

Vi tackar Julio för hans ord och hoppas att vi ses på sälöfjordsvallen ikväll! 

Lagfotografering med Expressbild 24-25 april
2023-04-03 17:00

Hej ledare, spelare och föräldrar!

 

Måndag 24 april och tisdag 25 april kommer Expressbild till Wartagården för att ta härliga lagbilder på samtliga lag i föreningen.

 

Fotograferingstiderna nedan för varje lag har även lagts in som en aktivitet i respektive lagkalender. Se till att vara på plats 30 min innan angiven tid för ombytte till matchkläder. Föreningen står för svart matchtröja.

Två viktiga punkter inför fotograferingen:

 

 1. Alla under 18 år måste ta med påskrivna fotolappar med målsmans underskrift som bekräftar att vi har tillåtelse att fotografera och publicera lagbilder/spelarporträtt på IF Wartas hemsida och i klubbhuset. Fotolappar delas ut av lagledarna 1-2 veckor innan fotograferingen.
 2. Vi vill att alla tar med och har på sig fotbollsskor och vita fotbollsstrumpor.

 

Måndag 24/4

 

 • 17:00 –  F13
 • 17:30 – F14/15
 • 18:00 – P12
 • 18:30 – P11
 • 19:00 – U19
 • 19:30 – Herrsenior

______________________

 

Tisdag 25/4

 

 • 17:00 – P14
 • 17:30 – P16
 • 18:00 – P13
 • 18:30 – P15
 • 19:00 – Damsenior

 

Jag kommer vara på plats under bägge dagar och samtliga lagbilder för att assistera med eventuella frågor eller annan hjälp ni kan komma att behöva.

 

Frågor inför fotograferingen? - kontakta Roberto på 0707-23 91 19.

 

Väl mött!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Herr, 25/05 20:59 
Herr, 24/05 07:48 
Herr, 19/05 20:57 
Herr, 06/04 12:42