Obl. Ledarskapsutbildning med Västsvenska Handelskammaren 27 sep & 18 okt
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Bli medlem i IF Warta
BLI MEDLEM
Välkommen till IF Warta!

 

Båten som låg förtöjd i Sannegårdshamnen hette Warta. Det var en gammal rostig skorv men namnet var bra. Det tyckte i alla fall ett gäng unga grabbar som traskade omkring i hamnen. De var ute i viktiga ärenden, en klubb skulle bildas men de saknade ett namn. Det blev Warta och klubben bildades officiellt 1929-01-04

 

Välkommen!

Hemmamatch mot Björndammens BK - Kom och heja på våra herrar!⚽️
2023-09-28 16:27

Säsongen börjar lida mot sitt slut och herrarna har endast tre matcher kvar. Dessa tre kommande matcher är förmodligen säsongens viktigaste då det avgör om IF Wartas herrar spelar i division 5 eller 6 nästa år. Först ut är Björndammens BK som nu på lördag tar sig till Sälöfjordsvallen för att slåss om 3 viktiga poäng. 

 

Tar vi en titt på tabellen så inser man att det är en ordentlig insats som krävs de resterande matcherna. Den stora utmaningen för i år har varit det offensiva spelet och det är där herrarna måste växla upp inför slutspurten. Även i de matcher där Warta haft fördel gällande bollinnehav och spel har det varit svårt att få utdelning i sista tredjedelen. Mer kreativitet och löpningar utan boll krävs för att nå fram hela vägen.

 

Så nu behöver vi er hjälp, alla ni som skapar den fina förening IF Warta är, att heja fram herrarna till 3 starka och otroligt viktiga poäng på lördag. Kom ner, tjöta med era klubbkamrater, ta en fika och bär hem vinsten till Wartagården! 

 

Välkomna till Sälöfjordsvallen, vi syns där! ⚽️

Till minne av Arne Eriksson
2023-07-04 12:08
IF Warta har haft och fostrat många profiler under klubbens 94-åriga historia. En av dem var Arne Eriksson.
Jag skriver v a r, eftersom Arne har lämnat oss. Han dog den 7 juni; somnade stilla in, som det står i dödsannonsen.
Arne föddes samma år som IF Warta bildades, 1929, och var en av lagets tongivande spelare på 50- och 60-talet, tillsammans med bl a Harris Mattiasson och Arne Jinstrand. Jag minns honom som en snabb och energisk back.
Bröderna Eriksson var i många år kända på Hisingen, Rune, Arne och lillebrorsan Bengt, Wartas motsvarighet till de något mer kända bröderna Gunnar, Bertil och Knut Nordahl, om ni så vill.
Warta minns med tacksamhet Arne Erikssons insatser som spelare och tränare. Våra tankar går till hans anhöriga, Git och Ann med familjer.
 
IF Warta gm Stefan Thylin
Vill du spela fotboll i IF Warta dam?
2023-06-29 17:07

Vi är ett ungt lag som spelar i division 4B Göteborg. Vi vill gärna bli fler innan höstsäsongen drar igång! 

Tveka inte, hör av er till ledare Lisa på tel 0705-666780 för mer information! 

Gothia cup på Sälöfjordsvallen!
2023-06-29 17:02

Under v.29 från mån 17 till torsdag 20 juli är det full fart på Sälöfjordsvallens fina planer! Kom hit och kolla på fotboll från världens alla hörn! Givetvis är kiosken öppen med en massa godsaker! 

Välkomna! 

Vårsäsongen är nu slutspelad
2023-06-15 17:47

Det var en tung vår som ändå lyft lite på slutet. Våra unga tjejer har kämpat på trots tufft motstånd under våren. Idel förluster som fick avslutas med två oavgjorda matcher oc därmed våra första poäng.

 

Nu passar vi på att ta lite sommarlov, men kom gärna förbi Sälöfjordsvallens fina gräsmatta där vi i damlaget jobbar under IF Wartas sommaraktiviteter under v 25-27. 

 

Självklart är vi även på plats under Gothia. Då är även kiosken öppen!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag