SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Bli medlem i Idrottsföreningen Warta
BLI MEDLEM
Välkommen till IF Warta!

 

Båten som låg förtöjd i Sannegårdshamnen hette Warta. Det var en gammal rostig skorv men namnet var bra. Det tyckte i alla fall ett gäng unga grabbar som traskade omkring i hamnen. De var ute i viktiga ärenden, en klubb skulle bildas men de saknade ett namn. Det blev Warta och klubben bildades officiellt 1929-01-04

 

Välkommen!

Reportage: Warta-killar om vikten av skola, betyg och farorna utanför
2022-09-06 15:27

SVT Nyheters videoreportage: Hårda betygsgränsen på Hisingen – Victor och Adam bor på varsin sida

IF Warta är en mittpunkt för tjejer och killar som efter skoltid aktiverar sig genom föreningens fotbollsverksamhet för barn, ungdomar, vuxna och pensionärer. Med närmare 500 medlemmar utgör Warta en trygg och hälsosam faktor i mångas liv. I SVT Nyheters videoreportage pratar två av våra killar, Adam och Victor (U17/U19) om vikten av skolgång, betyg och vad som kan hända om kriminella influenser tillåts växa fortare än exempelvis föreningslivet.

IF Warta kommer ansöka om ekonomiskt stöd från statliga och kommunala medel för att utveckla och bredda verksamheten genom alternativa aktiviteter (utöver fotboll), exempelvis läxläsning och skolsamverkan.

IF Warta kommer göra vad vi kan som förening för att tillgodose att fler barn- och ungdomar kan aktiviera sig eller få annan hjälp i vår verksamhet som bedrivits i över 90 år; allt för att förhindra att kriminella influenser tillåts ta överhand.

Har du tankar eller ideér om alternativa aktiviteter? Tveka inte att kontakta oss.

fuifwarta@gmail.com

Roberto Fortes da Cruz

Klubb-/Sportchef

IF Warta

Lagfotografering med Expressbild 25-26 april
2022-04-21 13:33

Hej!

 

Nästa vecka måndag 25 april och tisdag 26 april kommer Expressbild till Wartagården för att ta härliga lagbilder på samtliga lag i föreningen.

 

Fotograferingstiderna nedan för varje lag har även lagts in som en aktivitet i respektive lagkalender. Se till att vara på plats 30 min innan angiven tid för ombytte till matchkläder. Föreningen står för svart matchtröja.

 

Vi vill att alla tar med och har på sig vita shorts och vita fotbollsstrumpor.

 

Måndag 25/4

 

 • 17:00 – F13
 • 17:30 – F14/15
 • 18:00 – P12
 • 18:30 – P11
 • 19:00 – U17
 • 19:30 – Herrsenior+U19

______________________

 

Tisdag 26/4

 

 • 17:00 – P13
 • 17:30 – P15
 • 18:00 – P14
 • 18:30 – P08/09
 • 19:00 - Damsenior

 

Jag kommer vara på plats under bägge dagar och samtliga lagbilder för att assistera med eventuella frågor eller annan hjälp ni kan komma att behöva.

 

Frågor inför fotograferingen? - kontakta Roberto på 0707-23 91 19.

 

Väl mött!

Pristagare Årsmötet 2022
2022-03-24 14:56
Bild till vänster: Kurre Özturk tilldelas "Björnen". Bild i mitten: T.v Jakob, T.h Neo. Bild till höger: Daniele Guglielmin

Ett trevligt årsmöte hölls igår på Wartagården där ett 30-tal medlemmar deltog. Det bjöds på fika och dryck medan de viktiga punkterna på dagordningen genomgicks.

Väl framme vid punkten för utmärkelser fick Kurre Özturk ta emot medlemmarnas varma applåder. Isabel Johannson (i egenskap av förra årets mottagare) överräckte vandringspriset "Gunnar Kindblads Minnespris" till Kurre för sin outtröttlig och ovärderliga insats för föreningens barn och ungdomar under de senaste 15 åren.

"Årets Wartait" gick till Daniele Guglielmin för sitt fina och stora engagemang i föreningen i allmänhet och Wartas U17 i synnerhet. Daniele har anamat värdegrunpsprinciperna som föreningen vilar på och arbetar hårt med att föra dessa vidare till sina spelare. Utvecklingskurvan för U17 har fått sig en rejäl boost sedan Danieles intåg och föreningen uppskattar den fina insats som gjorts och lyckönskar honom i det fortsatta arbetet.

Tränare för U19 Julio Moséle tilldelades "Sven Lundbecks Hederpris" för sitt fantastiska arbete med Wartas U19. Julio har med sitt stora kunnande och ledarskap varit en oerhört uppskattad tränare som utvecklat samtliga killar i laget.

Jacob Bastiancich, Neo Hallström och Pontus Widegren fick tillsammans ta emot "Allan Svenssons och Landalas Minnesfond" för deras insatser i U19-laget. Traditionellt går priset till en person men ledarna i U19 kunde inte skilja killarnas goda insatser åt. Motiveringen löd att alla tre agerat föredömen vad gäller vänskap, ambition, dedikation och utveckling - i såväl match som träning.

 

Stort grattis till alla pristagare och tack till alla som deltog. Vi ses igen vid nästa årsmöte.

Klubb-/Sportchef
Roberto Fortes da Cruz

LEDARKICKOFF 2 APRIL KL.12.00
2022-03-22 16:41
Glöm inte att anmäla dig SENAST 25/3 via länken längst ner i nyhetstexten!

Hej alla Wartaledare!

 

Äntligen är det dags att samla alla ledare för en härlig kickoff på Wartagården!

Vi samlas 2 april kl 12.00 på Wartagården. Väl på plats blir det en fullspäckad lördagseftermiddag där vi kör ett program från 12.00-17.00.

Vi kommer tillsammans gå igenom kommande säsong med bl.a. planering och fördelning av våren/höstens träningstider, träningsupplägg, material, cuper, hemsida och medlems/träningsappen. Vi kommer även gå igenom Wartagården och Gula Huset där vi informerar om de många uppdateringar och förbättringar som gjorts.

Förhoppningen är även att vi under någon utav pauserna tillsammans besiktigar den nya mattan på Sälöfjordsplanen som bör vara klar den 2 april!

 

Efter programmets slut äter vi en god middag tillsammans och därefter promenerar vi i trupp till Bravida Arena för matchen mellan BK Häcken v AIK.

 

Hålltider:

12.10 Dagens program presenteras
12.15 Program
13.30 Fika
13:45 Fortsättning på program
15:00 Paus
15:05 Fortsättning på program
16.00 Mat
17:10 MATCH - BK HÄCKEN v AIK

 

Det är viktigt att man anmäler sig till kickoffen så att vi kan betälla fika, mat, dryck och matchbiljetter i rätt antal!

ANMÄL DIG HÄR SENAST FREDAG 25/3, TACK!

Föreningsdomarutbildning, 6 april kl 18.00, Wartagården
2022-03-19 15:30
En start på din domarresa..(för alla fyllda 15 år eller äldre)

Göteborgs Fotbollförbund besöker Wartagården 6 april för att utbilda föreningsdomare! Utbildningen riktar sig till alla som är 15 år eller äldre.

Det är en välpaketerad utbildning som hålls den 6 april under 3 timmar, kl 18.00-21.00.

Det är många som efterfrågat möjligheten att utbilda sig till föreningsdomare och efter 2 år av pandemi kommer äntligen chansen. Som föreningsdomare dömer man barn och ungdomslag under våren och höstens seriespel, mot ersättning.

 

Vi rekommenderar att ni som anmäler er har ett genuint intresse för domar- och ledarskap. Rollen som domare är även meriterande att ha på sitt framtida CV.

 
I ett första skede är det max 25 personer som kan gå utbildningen. Så först till kvarn.

Klicka här för att anmäla dig

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag