SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Hemmamatch mot Björndammens BK - Kom och heja på våra herrar!⚽️
2023-09-28 16:27

Säsongen börjar lida mot sitt slut och herrarna har endast tre matcher kvar. Dessa tre kommande matcher är förmodligen säsongens viktigaste då det avgör om IF Wartas herrar spelar i division 5 eller 6 nästa år. Först ut är Björndammens BK som nu på lördag tar sig till Sälöfjordsvallen för att slåss om 3 viktiga poäng. 

 

Tar vi en titt på tabellen så inser man att det är en ordentlig insats som krävs de resterande matcherna. Den stora utmaningen för i år har varit det offensiva spelet och det är där herrarna måste växla upp inför slutspurten. Även i de matcher där Warta haft fördel gällande bollinnehav och spel har det varit svårt att få utdelning i sista tredjedelen. Mer kreativitet och löpningar utan boll krävs för att nå fram hela vägen.

 

Så nu behöver vi er hjälp, alla ni som skapar den fina förening IF Warta är, att heja fram herrarna till 3 starka och otroligt viktiga poäng på lördag. Kom ner, tjöta med era klubbkamrater, ta en fika och bär hem vinsten till Wartagården! 

 

Välkomna till Sälöfjordsvallen, vi syns där! ⚽️


Nyhetsarkiv
Uppstart F16-172024-04-02 18:34
E-sport på sportlovet! 2024-02-12 11:00