SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Eldsjälen Yvonne Hageblad - IF Warta trogen genom åren i vått och torrt
2024-02-14 11:20
Tilldelat stipendium: IF Warta är lyckosamma över de många år eldsjälen Yvonne Hageblad hjälpt driva föreningen - och är fortfarande aktiv i styrelsen.. Tack Yvonne!

IF Warta vill gärna dela nyheten att föreningens mångåriga trotjänare Yvonne Hageblad har tilldelats ett stipendium av Idrottssällskapet Lyckans Soldater. Yvonne har uppmärksammats "..för mångårigt arbete och gärning som ledare och tränare inom IF Warta". Läs Yvonnes fina och mycket uppskattade resa med klubben i hennes egna ord nedan:

Yvonne Hageblad


Började -96 när sonen var 7 år som lagledare i IF Warta fotboll


Ledare: Jag var med hela 7 manna perioden tills år 2001. Vi var 45 killar och 5 tränare/ledare. Jag skötte det administrativa runt träningar och matcher. Körde ofta bil med spelare i bilen. Anordnade mindre träningsläger och anmälde/organiserade när vi åkte på cuper.


Ungdomssektionen: Under tiden satt jag också i U-sektionen som sekreterare. Hjälpte till med träningstider mm. Gick senare med i huvudstyrelsen när vi lade ner ungdomssektionen. Samtidigt var jag fortfarande med våra P-89,

 

Ungdomsansvarig: På 11 mamma sidan var jag engagerad som ungdomsansvarig i flertalet år. Då skötte jag materialet för hela föreningen, lade matcher och fixade träningstider utomhus och inomhus. Skötte disciplinärenden med spelare och tränare.
Möten med tränare/lagledare. Såg till att de hade utbildning. Jag skötte kontakter med IOFF (idrott och föreningsförvaltningen) och Göteborgs fotbollsförbund. Varje år åkte vi på träningsläger som jag anordnade och anmälde/organiserade. Rekryterade tränare. Var fortfarande med P89-88 under tiden som ledare.

 

Administrerade och hjälpte till med uppstart av lag.

 

Anordnade uppstartsdagar med tränare/lagledare.

 

Fotbollsskola som jag administrerade och organiserade flertalet år.

 

Junioransvarig: I 5 år var jag junioransvarig och då hade vi många killar och 3 lag som mest 3 tränare och 2 lagledare. Mina arbetsuppgifter fortsatte precis som när jag var ungdomsansvarig.

 

Dessutom var jag den förlängda länken till seniorlaget när juniorspelare skulle träna med A-laget eller B-laget. När seniorlaget behövde spelare inför en match så skötte jag
kontakten med seniortränare. Ordnade med övergångar till och från vår förening. Bevakade utbildningsbidrag för spelare som slutat och som vi skulle erhålla från föreningar längre upp i seriespelet. Ordnade med provträningar.

 

Administrerade och organiserade cupresor i Sverige och utomlands. Följde med också som reseledare. Rekryterade tränare.

 

Senioransvarig/sportchef var jag också i flertalet år. Hade liknande uppgifter som när jag var Junioransvarig. Ordnade med övergångar till och från vår förening även från utlandet. Skötte alla träningstider för föreningen, lade matcher för seniorlaget. Hade samtal med spelare under säsongen och efter. Rekryterade tränare. Ordnade med provträningar.

 

Futsal: startade upp ett lag med två seniorspelare som blev tränare för seniorerna i futsal. Var administratör runt laget en period av två år.

 

Övrigt: var jag med ett i GFF utvecklingsprojekt och fick en utbildning som föreningsutvecklare. Vi arbetade för att kommunen skulle bidra till en halvtidstjänst till de föreningar som var med i projektet. Vi fick beviljat men vi fick bekosta en halvtid själv i föreningen. Då förfrågade jag Roberto Fortes da Cruz och han nappade på jobbet. Planeringsdagar som jag anordnade på Stenungsbaden flertalet år med tränare/ledare,
seniorlaget och bekostades till en del av bidrag.

 

Göteborg Cup: har jag varit med och organiserat i flertalet år och var ansvarig för försäljningen på Kviberg. Administrerat ersättning till domare under cupen. På senare år ordnar med prisutdelning och information till lagen.

 

Gothia cup: Har organiserat, fixade med försäljning och resultatservice under 5 år på sommaren på Sälöfjordsvallen.

 

Citroen cup: organiserade och var ansvarig för försäljning mm.

 

Wartadag: Har organiserat denna föreningsdag under många år. En rolig dag med mixade lag och olika aktiviteter.
Styrelsen: Kassör i styrelsen en period. Nu sekreterare.

Har varit en del av IF Wartas huvudstyrelse under många år från 2000-talet och fortfarande. Har nu som uppgift att vara sekreterare och står för strukturen och historiken i styrelsen.

 


Nyhetsarkiv
Uppstart F16-172024-04-02 18:34
E-sport på sportlovet! 2024-02-12 11:00