SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Ledar-kickoff på Acapulco Padel Club!
2024-03-23 17:09

Idag genomfördes årets ledar-kickoff på Acapulco Padel Club. Vi hade representanter från nästa alla våra lag i föreningen vilket var mycket trevligt! 

Under två timmar gick vi igenom viktiga punkter inför säsongen 2024, bland annat frågor om material, träningstider och rutiner. Vi fick också bekanta oss med Daniele Guglielmin som är ny på posten som IF Wartas "Fotboll- och föreningsutvecklare". Daniele kommer finnas nära till hands för både ledare och spelare men ska även arbeta med frågor gällande till exempel VEO och sociala medier. Vidare tittade vi med förväntansfulla ögon på Göteborg cup som har mer än fyrdubblats i storlek jämfört med förra året. Då vi har denna positiva utveckling med vår egen cup så kommer hela föreningen behöva sluta upp och sammarbeta för att vi ska kunna genomföra cupen så bra som möjligt!

 

JOYNA, vår nya satsning tillsammans med Folkspel, presenterades också för våra ledare. IF Warta kommer vara en av de klubbar som är med i JOYNA från början, vilket innebär en stor fördel då vi kan sälja prenumerationer en månad tidigare än andra klubbar. Kort och gott är JOYNA ett lotteri med prenumerationsfunktion vilket kan ge bättre förutsättningar till vår förening men också till varje enskilt lag. Läs mer om JOYNA här.

Sammanfattningsvis var det ett givande möte med ett tydligt föredrag av vår sport- och klubbchef Roberto. 

 

Efter mötet var det dags att greppa tag i varsitt padelrack och göra upp om titeln som IF Wartas padelmästare. Vi körde ett klassiskt "Americano"-upplägg vilket innebär att man byter spelpartner inför varje match och alla möter alla. Det blev många trevliga matcher och ett spel som blev bättre och bättre under eftermiddagen. Vinnare av årets padelturnering blev Daniel Svensson(F-14/15) och Daniel Svensson(herrsenior). 


Nyhetsarkiv
Uppstart F16-172024-04-02 18:34
E-sport på sportlovet! 2024-02-12 11:00