SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Miljoner läggs på fotbollsplaner som inte går att använda
2022-02-28 11:57

Hej alla Warta-spelare och ledare som har kämpat i höst och vintermörkret på olika fotbollsplaner runtom på Hisingen. En ordentlig verksamhetsplan var på plats inför den stundande försäsongen, men föll platt då IoFF meddelade att man inte skulle bli klar med Sälöfjordsvallen till den 1 januari som utlovat, och att de inte visste när  planen skulle bli redo för spel.

IF Warta har stått utan en fotbollsplan sedan 8 november - och vi är inte ensamma. Flera föreningar i Göteborg har samma problem och vid det senaste tidfördelningsmötet vädrade klubbarna sitt stora missnöje och frustration - däribland undertecknad å IF Wartas vägnar.

Vi fick tyvärr inte mycket till svar från IoFF och läget är så att vi blir tvugna att hålla ut ett tag till.

Under tiden söker vi med ljus och lykta efter strötider som kan tillåta alla lag att komma ut i vårljuset. Kanske att vi vågar hoppas på att Sälöfjordsvallen är spelklar senast 1 april.

Vi kämpar på!
Klubb-/Sportchef
Roberto

Läs gärna OFFSIDEs veckobrev via länken här - de var på plats vid Katrinelundsgymnasiet och berättar i detalj om mötet.


Nyhetsarkiv
Uppstart F16-172024-04-02 18:34
E-sport på sportlovet! 2024-02-12 11:00