SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Pristagare Årsmötet 2022
2022-03-24 14:56
Bild till vänster: Kurre Özturk tilldelas "Björnen". Bild i mitten: T.v Jakob, T.h Neo. Bild till höger: Daniele Guglielmin

Ett trevligt årsmöte hölls igår på Wartagården där ett 30-tal medlemmar deltog. Det bjöds på fika och dryck medan de viktiga punkterna på dagordningen genomgicks.

Väl framme vid punkten för utmärkelser fick Kurre Özturk ta emot medlemmarnas varma applåder. Isabel Johannson (i egenskap av förra årets mottagare) överräckte vandringspriset "Gunnar Kindblads Minnespris" till Kurre för sin outtröttlig och ovärderliga insats för föreningens barn och ungdomar under de senaste 15 åren.

"Årets Wartait" gick till Daniele Guglielmin för sitt fina och stora engagemang i föreningen i allmänhet och Wartas U17 i synnerhet. Daniele har anamat värdegrunpsprinciperna som föreningen vilar på och arbetar hårt med att föra dessa vidare till sina spelare. Utvecklingskurvan för U17 har fått sig en rejäl boost sedan Danieles intåg och föreningen uppskattar den fina insats som gjorts och lyckönskar honom i det fortsatta arbetet.

Tränare för U19 Julio Moséle tilldelades "Sven Lundbecks Hederpris" för sitt fantastiska arbete med Wartas U19. Julio har med sitt stora kunnande och ledarskap varit en oerhört uppskattad tränare som utvecklat samtliga killar i laget.

Jacob Bastiancich, Neo Hallström och Pontus Widegren fick tillsammans ta emot "Allan Svenssons och Landalas Minnesfond" för deras insatser i U19-laget. Traditionellt går priset till en person men ledarna i U19 kunde inte skilja killarnas goda insatser åt. Motiveringen löd att alla tre agerat föredömen vad gäller vänskap, ambition, dedikation och utveckling - i såväl match som träning.

 

Stort grattis till alla pristagare och tack till alla som deltog. Vi ses igen vid nästa årsmöte.

Klubb-/Sportchef
Roberto Fortes da Cruz


Nyhetsarkiv
Uppstart F16-172024-04-02 18:34
E-sport på sportlovet! 2024-02-12 11:00