SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsföreningen Warta
Fotboll

Reportage: Warta-killar om vikten av skola, betyg och farorna med utanförskap
2022-09-06 15:27

SVT Nyheters videoreportage: Hårda betygsgränsen på Hisingen – Victor och Adam bor på varsin sida

IF Warta är en mittpunkt för tjejer och killar som efter skoltid aktiverar sig genom föreningens fotbollsverksamhet för barn, ungdomar, vuxna och pensionärer. Med närmare 500 medlemmar utgör Warta en trygg och hälsosam faktor i mångas liv. I SVT Nyheters videoreportage pratar två av våra killar, Adam och Victor (U17/U19) om vikten av skolgång, betyg och vad som kan hända om kriminella influenser tillåts växa fortare än exempelvis föreningslivet.

IF Warta kommer ansöka om ekonomiskt stöd från statliga och kommunala medel för att utveckla och bredda verksamheten genom alternativa aktiviteter (utöver fotboll), exempelvis läxläsning och skolsamverkan.

IF Warta kommer göra vad vi kan som förening för att tillgodose att fler barn- och ungdomar kan aktiviera sig eller få annan hjälp i vår verksamhet som bedrivits i över 90 år; allt för att förhindra att kriminella influenser tillåts ta överhand.

Har du tankar eller ideér om alternativa aktiviteter? Tveka inte att kontakta oss.

fuifwarta@gmail.com

Roberto Fortes da Cruz

Klubb-/Sportchef

IF Warta


Nyhetsarkiv
Uppstart F16-172024-04-02 18:34
E-sport på sportlovet! 2024-02-12 11:00